Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: VIP'e Özel bölüm hakkında
tengildet » Pzr Nis 24, 2022 7:51 pm
muratates1973 yazdı: ↑Pzr Nis 24, 2022 1:43 pm
Selămun aleykum, bir isteğim olacaktı nereden yazacağımı bilemedim umarım buradan sıkıntı olmaz. VAV Tv var bu kanalı bulamadım yoksa kanallar içine almanız mümkün mü,teşekkür ederiz kolay gelsin.
Kontrol edelim sisteme uygunsa uygulama güncellemesinde eklenmiş olur.
Teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Kodi eklentisi için bir kaç öneri
tengildet » Pzr Nis 11, 2021 7:53 pm
1. değerlendirelim, ama kodları düşününce: uzun tıklanınca çıkacak menünün içeriğini listedeki isimlerin başındaki karakterlerden alıyoruz(*,-,{} gibi) ama bir listede bulunan isimlere maalesef tek tek bu işaretleri koyamıyoruz, listenin tümüne birden atayabiliyoruz, yani bir listedeki her film için...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: VIP'e Özel bölüm hakkında
tengildet » Çrş Haz 29, 2022 11:41 pm
Selămun aleykum ,film-dizi araması yaparken harfbuyuk küçük eksik ya da yanlış yazılarda aradığımız bulmakta zorlanıyoruz, obı wan kenobi dizisi var mı bulamadım. Teşekkür ederiz. Aramada aha iyi sonuçlar almak için https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=16&t=281 (özellikle "Aramaları...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: oyuncu , yönetmen seçme ve detalandırma menüsü genelde çalışmıyor
Acet » Çrş Tem 13, 2022 11:37 pm
İsimleri özenle ve doğru yazdigimi biliyorum.Arada tire olması önemsiz bir ayrıntı.Filmlerin henüz girişinde oyuncu isimleri yazarken tire yok örneğin. Ama google da aratırsanız var.:).Her iki oyuncunun da 3 er adet isimlerini tam ve doğru yazmama rağmen bulamayıp sadece soyadlarını yazınca bulması ...
- 1
- Acet
-
1.52%
-
-
Re: succession
tengildet » Pzr Eyl 18, 2022 10:13 pm
iyi geceler Ne zamandır izlemek için kıvrandığım succession https://www.imdb.com/title/tt7660850/ emmys ödüllerini yine kapmış. önce kaynak yok gibiydi. şimdi iki kaynak var ama yinede açılmıyor. acaba başka kaynak bulma şansı varmıdır? ne dersiniz kolaylıklar dilerim.... Taht oyunları için yazdığı...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Favori sıralama değiştirme
kerem29 » Pzt Nis 03, 2023 11:40 am
merhaba arkadaşlar favori sıralamasının yanısıra bir önerim olacak ek bir yada daha fazla favori listesi oluşturulamaz mı
Mesela ulusal haber spor müzik olarak favorileri kategorilere ayırabiliriz.
Ha birde zapping yaparken kanal ismi ekranda görünse bence güzel olur
Emeğinize sağlık
- 1
- kerem29
-
1.52%
-
-
Re: Favori sıralama değiştirme
tengildet » Pzt Nis 03, 2023 1:50 pm
merhaba arkadaşlar favori sıralamasının yanısıra bir önerim olacak ek bir yada daha fazla favori listesi oluşturulamaz mı Mesela ulusal haber spor müzik olarak favorileri kategorilere ayırabiliriz. Ha birde zapping yaparken kanal ismi ekranda görünse bence güzel olur Emeğinize sağlık Önerileriniz i...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- mistickyunus
-
1.52%
-
-
- 1
- insurrection
-
1.52%
-
-
Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
flypage » Prş Ara 14, 2023 4:24 pm
Selamlar. Son 2-3 güncellemeden sonra uygulamada problemler yaşanıyor. Genelde bu problemler büyük sorun olmadığı için yeni güncellemeler ile giderilir diye düşündüm. Ama gelen güncellemeler sorunların hiçbirini gidermedi. Gördüğüm problemleri aşağıda elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Bu arada...
- 1
- flypage
-
1.52%
-
-
Seyirtürk Stremio Eklentisi Mümkün mü ?
alpseyir » Pzr Ara 17, 2023 2:33 am
Seyirtürk altyapısı kodi de kurulabiliyor ve kullanılabiliyor, stremio hem arayüzü hemde platform çeşitliliği açışısından oldukca yeterli ve seyirtürk altyapısı bir eklenti olarak bir şekilde bağlanabilirse vip üyeler için çok kullanışlı olabileceğini düşünüyorum ? Yönetim böyle bir çalışma yapmayı ...
- 1
- alpseyir
-
1.52%
-
-
Seyirtürk İçin profiller.
Mersis » Cum Oca 12, 2024 10:44 pm
Aklıma böyle bir şey geldi. Eşim açıp seyrediyor, ben seyrediyorum herşey karışıyor. Netflix, Prime Video gibi profiller ekleme olabilir mi? A. Eşim. B. Ben C. Oğlum gibi. İsteyen eskisi gibi 300 TL ye alır. İsteyen 500 TL ye (örnek rakam) profilli alır gibi. Düşünceleriniz nedir? İyi geceler diliyo...
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Hint Dizi ve Filmleri
insurrection » Sal Oca 30, 2024 8:49 pm
İyi akşamlar. Acaba hint dizileri ve filmleri gösterme gibi bir filtre eklenebilirmi seyirtürk'e ? Bazen ana memü de çok fazla hint yapımları olabiliyor. İyi çalışmalar.
- 1
- insurrection
-
1.52%
-
-
Re: Hint Dizi ve Filmleri
tengildet » Çrş Oca 31, 2024 1:16 pm
medyaları biz eklemiyoruz.
sizlerin de internetten rahatlıkla bulabileceği dizi ve film sitelerinden linkleri sizlere sunuyoruz. Kaynaklar ne zaman eklerse o zaman bizde de görebilirsiniz.
Teşekkürler
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- omerkara054
-
1.52%
-
-
- 1
- zulfikar22
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Divorce Filmi
OnurTeke » Prş Eyl 26, 2024 3:28 am
Yeni yüklenen filmin tanıtım yazısı başka bir filme ait.
- 1
- OnurTeke
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Yabancı Kaynak Oynatma Sorunu
detgar » Sal Eki 29, 2024 9:55 am
Merhaba, Ne zaman yabancı kaynakdan film açmaya çalışsam "Seçtiğiniz siteden veri alınıyor..." yazıyor ve o şekilde kalıyor. Medya bulumadı vs hiç bir şey söylemiyor. Kaynak site yasaklıdır diye çok üstelemedim ama örneğin bugün hdtoday kaynağından dan bir film izleyim dedim (Film tr kayna...
- 1
- detgar
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Vip
Mersis » Prş Kas 07, 2024 5:16 pm
Yazdığım saatte aktif olmamıştı o yüzden yazdım.
Şu an aktif hiçbir sorun yok.
- 1
- Mersis
-
1.52%