Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
TeJR » Cum Haz 12, 2020 1:52 pm
Nur topu gibi bir sorunumuz oldu. Apk. Tv sony xf9005 Sürüm 8 Filme giriyorum, aşağıdaki herhangi bir linke tıklıyorum. Uygulama beni ana sayfaya atıyor. Film, dizi, belgesel, iptv izlemek artık hayal. Bize ulaşan bir crash durumu yok bu cihaz için henüz. Crash dışı bir durum gibi çözmek için bakal...
- 3
- TeJR
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
tengildet » Prş Haz 11, 2020 1:00 pm
evet oranın uzantısı com. Ama anlatmak istediğim şuydu sorular sorarak, eğer çok sıkı takip edililen (sahipleri tarafından) dizileri verirseniz bunun sonuçları oluyor, siteniz kapanabiliyor, uzantı değiştirip yolunuza devam edebiliyorsunuz, ama bizim uzantı değiştirip yolumuza devam etme şansımız yo...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Mersis » Cum Haz 12, 2020 1:59 pm
Nur topu gibi bir sorunumuz oldu. Apk. Tv sony xf9005 Sürüm 8 Filme giriyorum, aşağıdaki herhangi bir linke tıklıyorum. Uygulama beni ana sayfaya atıyor. Film, dizi, belgesel, iptv izlemek artık hayal. Bize ulaşan bir crash durumu yok bu cihaz için henüz. Crash dışı bir durum gibi çözmek için bakal...
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- ahmysl
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
hakan2200 » Cum Haz 12, 2020 7:45 pm
Nur topu gibi bir sorunumuz oldu. Apk. Tv sony xf9005 Sürüm 8 Filme giriyorum, aşağıdaki herhangi bir linke tıklıyorum. Uygulama beni ana sayfaya atıyor. Film, dizi, belgesel, iptv izlemek artık hayal. Ben de Sony xf8505 kullanıyorum. Bende Sıkıntı yok. Yalnız ben televizyona 4 - 5 uygulamadan fazl...
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
Mersis » Pzr Haz 14, 2020 10:08 pm
Samsung televizyonum vardı bıktım Beelink Gt 1mini aldım.
10 numero oldu.
Sonra devlet emekli maaşıma süper zam yaptı gittim xf55 9005 aldım.
Emekli maaşı bitmiyor.
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
Re: iptv player tavsiye?
GuCLu » Cum Haz 26, 2020 10:13 pm
Android televizyonlar için , yada android boxlar için onlarca program denemiş biri olarak sıralama şu şekil bana göre;
1- Tivimate Full versiyon yada modlu
2- İmplayer
3- İptvsmarters
4- Xciptv player
5- Ott Navigator
Mac adresine göre bakacaksan , bunda m3u çalışmaz.
Stbemu Pro programı.
- 3
- GuCLu
-
4.55%
-
-
GuCLu » Cmt Haz 27, 2020 10:57 pm
Önceden de atmış olduğum bana ait olan filelinked kodunda da var çoğunluğu. Filelinked.com adresinden apk indirip kurarsanız. Kod 55895489 pin 2020 . Var olan uygulamanın yenisi çıkarsa güncellenir. Günlük güncelleniyor zaten filelinked içine attığım uygulamanın yenisi çıktı ise. Genelde modlu ve an...
- 3
- GuCLu
-
4.55%
-
-
GuCLu » Pzr Haz 28, 2020 9:41 am
İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyo...
- 3
- GuCLu
-
4.55%
-
-
- 3
- volkanmoral
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
Serkanice » Sal Haz 30, 2020 9:10 pm
usta Tizen olmayan Samsung Tv'ler için bir seyirTURK Beta versiyon uygulama yaparsanız çok makbule geçer
biliyorum diyeceksin 90% çalışmaz ancak çalışanları ile bize yeter...
- 3
- Serkanice
-
4.55%
-
-
Chat alanımızın ARŞİV ini nasıl görüntüleriz?
tengildet » Prş Tem 02, 2020 3:58 pm
Forumumuzun ana sayfasında bildiğiniz gibi bir sohbet (chat) alanımız var ama burada sınırlı sayıdaki son mesajlar gösteriliyor, burada göremediğiniz ama daha önce yazılmış mesajları arşiv kısmından görebilirsiniz, resimde sarı ile işaretlenmiş kısma giderseniz arşivi görüntüleyebilirsiniz. arsiv.png
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- birali
-
4.55%
-
-
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
Mersis » Çrş Tem 08, 2020 2:20 pm
Ana konudan uzak olacak ama okuma olayına değineyim.
50 yıl önce bulabildiğimiz başta klasikler olmaz üzere her kitabı bir kaç gün içinde okurduk.
Şimdi 15 satırı gören özet çıkar diyor.
Ve bu kitle tam bir Herbokolog.
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
tengildet » Çrş Tem 08, 2020 2:02 pm
ben bu işlerden fazla anlamadığım için uygulamanızı indirme fırsatını bulamadım. inanın hala nasıl indireceğimi bilmiyorum. geçen hafta 1-2 kişi sitenin iletişim bölümünden ulaşıp uğur film'in kodi'de çalışmadığını söyledi ve düzeltme talebinde bulundu. bu kişilerin iletişim için maili vs. yok. ben...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
tengildet » Prş Tem 30, 2020 1:33 pm
mi box 4k s de denedim Stan Lee's Lucky Man nin s2b1 ve s2b2 sini sorunsuz açtı belki sizin odk ya bağlantınız engelleniyor olabilir bilemiyorum. ama video da ve sistemde bir sıkıntı görünmüyor. perry mason ve tommy dizilerinin eksik bölümleri eklendi hem Türkçe dublaj hemde altyazılı. Uyarınız için...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
Dizilerde Poster/ÖzetBilgi ve İçerik Uyumsuzlukları
homers » Pzr Ağu 16, 2020 5:29 pm
Tüm Dizi ve Filmlerde Poster ve Özet bilgi olması SeyirTURK'ün güzel özelliklerinden birisi, teşekkürler. Ancak bir kaç dizide içerik verilen Poster/Özet bilgi ile uyumsuz. Aynı ada sahip farklı yıllarda üretilmiş dizilerde oluyor diye değerlendiriyorum (muhtemelen aynı adlı farklı yıllarda yapılmış...
- 3
- homers
-
4.55%
-
-
Re: Amazon Fire Stick için APK mı yoksa kodi repo mu ?
maho35 » Cum Eyl 04, 2020 8:03 pm
slm usta ben Amazon Fire Stick ile kullaniyorum ikisinide yükledim. tengildet ustanin dedigi gibi apk daha iyi.yanliz tek problemi update geldigi zaman
kendiliginden yapmiyor, tekrar yüklemem gerekecek. ama apk cok güzel calisiyor...
saygilarimla
- 3
- maho35
-
4.55%
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-