Böyle uzun yazdığın için teşekkürler. Biz anlıyoruz. Geri bildirimin içinde ayrıca teşekkürler.
166 uygun sonuç bulundu
- Cum Haz 12, 2020 11:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Haz 13, 2020 4:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Haz 13, 2020 4:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Haz 13, 2020 6:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yildo geçmiş olsun
Slm dostlar yaşanacak günün varmis daha acil servise alındım şu an ıyiyim çok şükür güzel dilekleriniz için tesekurler
- Prş Haz 18, 2020 12:17 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden i...
- Prş Haz 18, 2020 1:10 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Mumkunse İp TV de kanal isimleri logoları TV nin ortasında değil de sagda ,solda yada altta olursa kucuk olarak ekranin saginda yada solunda olsun ,daha güzel olur ekranı kapatmaz. ekranin ortasinda berbat ve hic kullanisli olmuyor malesef ,ayni sekilde menude ekranin ortasinda hic ama hic iyi deyil...
- Prş Haz 18, 2020 12:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mumkunse İp TV de kanal isimleri logoları TV nin ortasında değil de sagda ,solda yada altta olursa kucuk olarak ekranin saginda yada solunda olsun ,daha güzel olur ekranı kapatmaz. ekranin ortasinda berbat ve hic kullanisli olmuyor malesef ,ayni sekilde menude ekranin ortasinda hic ama hic iyi deyi...
- Pzr Eyl 13, 2020 11:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Benzer film önerisi, yönetmen ve filmleri, senarist ve filmleri, oyuncular ve filmleri menüsü ön çalışma
çok faydali bir ekleme daha TEJR nin emeğine sağlık.bu özellik sadece kodide mi olacak yoksa android sürümündede olacak mı usta?ayrıca biz fakirler ne zaman android sürümünü kullanabileceğiz,illa android 5 cileri örgütleyip eylem mi başlatayım
- Pzt Eyl 14, 2020 9:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Benzer film önerisi, yönetmen ve filmleri, senarist ve filmleri, oyuncular ve filmleri menüsü ön çalışma
Teşekkürler Onur, bu güncelleme ile 5.0 larda çalışacak. Ayrıca bu özelllik androidlerdede olacak tabii.
- Çrş Eyl 16, 2020 10:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Cok guzel olmus elinize saglik.
..
Baksa bir konuda da yazmistim
Anime dizilerle ilgili bir calisma var mi?
..
Baksa bir konuda da yazmistim
Anime dizilerle ilgili bir calisma var mi?