4K denilen filmlerin aktif kalitesi 1080pstaluer yazdı: ↑Cum Haz 12, 2020 3:37 pmBuraya bir bakabilir misiniz?
https://kralfilm.net/kategori/4k-filmler
Filmler oldukça iyi kalitede. Değerlendirilebilir sanki.
142 uygun sonuç bulundu
- Cum Haz 12, 2020 4:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK e 4k içerik eklemek mümkün mü?
- Cum Haz 12, 2020 10:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yildo geçmiş olsun
Çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm yıldo.Allahım korusun.
- Pzr Haz 21, 2020 4:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bein kanalları
Forumun üst kısmında kayan yazıyı okudunuzmu?
- Cum Haz 26, 2020 7:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
yaw şu konuda her yeni mesaj işaretini gördüğümde yüreğim pırpır ediyo acep oldumu bişeyler varmı bir sürpriz diye
- Sal Haz 30, 2020 4:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kore dizi film
Korean geniş arşive sahip.Benim favorim Korean.Diğerilerini bilmiyorum.Saygılar..
- Prş Tem 09, 2020 8:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]
Yoğun bakım ve entübe hasta sayısı artıyor,dolaysıyla ölüm sayılarıda çoğalıyor dikkatli olmak lazım.Geçen hafta babama teşhis konuldu ve 1 hafta hastahanede tedavi gördü inanın o hafta ne kadar zor geçti anlatamam,insanın başına gelmeden bazı şeyleri tam olarak anlamıyor çok zor bir süreç özellikl...
- Prş Tem 09, 2020 2:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
Bugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef. bu bir ornek ama cogu dizilerde bulunan link listesi malesef en azindan yarisi calismiyor,ve sadece ekran kirliligine sebeb oluyor ve bosuna zaman...
- Sal Tem 14, 2020 11:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Her Hafta yeni bölüm yayınlandığında 7-8 sezonluk bir diziyse neden en aşağıya inmek için biz uğraşalım.Diziye yeni başlıyorsak bi zahmet en aşağıya inelim.muratates73 yazdı: ↑Sal Tem 14, 2020 3:27 ammerhaba,dizi baslangici sondan degilde bastan olsa daha iyi olurdu ,asagi kadar inmezdik.tesekkurler
- Pzt Tem 20, 2020 4:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Tem 20, 2020 8:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Güncelleme Sorunu
Merhaba seyirTÜRK bugün kodi için yayınlanan güncellemeyi alamıyorum.Eklentiye girmeye çalıştığımda güncelleme için evet e basıyorum.Sağ üstte güncelleniyor 1 2 dakika bekleyiniz uyarısı aldıktan sonra hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum. -Kodiyi %appdata% dan sıfırlayıp eklentiyi tekrar kurdum iş...