Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: VIP Açıklaması
tengildet » Cmt Haz 03, 2023 6:48 pm
Arkadaşlar, ücreti gönderirken açıklama kısmına mail adresinizi yazdıysanız buradan tekrar bildirmenizin bir anlamı yok. Evet anlıyorum, sizi rahatlatıyordur ama açık açık bilgilerinizi vermeniz doğru olmayabilir. Mailinizi ücret açıklamasına yazmadıysanız lütfen özel mesaj atarak yada bilgi@seyirt...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma
tengildet » Pzt Eki 19, 2020 9:35 pm
Beğendiğiniz videoları seyirTURK favorilerine alarak dilediğinizde bunlara daha rahat erişebilirsiniz: Film veya dizileri seyirTURK Favorilerine alma: Kodi Eklentimizde: seyirTURK favorisine almak istediğiniz Film yada Dizinin yada Dizi bölümünün üzerine gelerek, fare ile sağ tıklayınız veya kumanda...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
tengildet » Pzt Mar 02, 2020 4:49 pm
uygulama arka planda modül olarak mı çalışıyor ustam. biraz işin mutfağına girelim.tabi meslek sırrı değilse ;) linkleri tek bir siteden mi çektiriyorsun.çoklu portal gibi bişey mi yaptın yoksa. valla TeJR yaptı nasıl yaptığını sormadım :) şaka bir yana biraz meslek sırrı tabi ama ilerde açıklarım....
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- ismailglr
-
4.55%
-
-
- 3
- GuCLu
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
ismailglr » Sal Mar 10, 2020 8:42 am
Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allca...
- 3
- ismailglr
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
ettu » Prş Mar 12, 2020 6:31 pm
Başka bir yöntem olarak şayet android boxun varsa (miracast özelliği olmalı) Allcast yada Airscreen türü uygulamalarından birini box ve cep telefonuna kurarak cepteki her türlü görüntüyü tv'ye kolayca aktarabilirsin. Ya da "mirascreen kablosuz görüntü aktarıcı" ile hızlı bir şekilde görünt...
- 3
- ettu
-
4.55%
-
-
- 3
- ismailglr
-
4.55%
-
-
- 3
- alex36
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
tengildet » Cmt Mar 14, 2020 5:35 am
Şöyle düşünelim. Android telefonların tamamında, android tvbox ların tamamında, android tv lerin tamamında, firesticklerin tamamında ( tümü android 6.0 ve üzerindeki) çalışıyor (seyirTURK android 6200 kez indirilmiş, herkes 2 kez indirmiş olsa 3100 kişi yapar, sunucuya günde 2500 kişi bağlanıyor ). ...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- jaiecris
-
4.55%
-
-
seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme
tengildet » Sal Nis 07, 2020 10:39 pm
İki şekilde m3u listenizi seyirTURK Androide ekleyebilirsiniz: a.seyirTURK Anroid de adres yada xstream bilgileri girme: 1. IPTV bölümüne e giriniz, 2. Sağ üstteki çark işaretine tıklayınız, 3. Çıkan menüde dilerseniz tek link olarak m3u listenizin adresini girebilirsiniz, 4. Dilerseniz, tek link gi...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
maho35 » Cum Nis 17, 2020 10:17 am
slm ustalar sizlere bir sorum olacak bende amazon fire stick 2 var ne zaman günceleme gelirse neden otomatik günceleme olmuyor.her zaman silip tekrar yüklemekmi lazim bunun baska bir yöntemi yokmu acaba? sadece ögrenmek istedim. vermis oldugunuz emekler icin cok ama cok tsk ederim,emekleri gecen her...
- 3
- maho35
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
tengildet » Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı
GuCLu » Sal May 26, 2020 6:08 pm
Filmlerin dublajlı ve altyazılı diye ayrı kategoride verilmesi mantıklı olur evet Bence kalabalık olur bu şekil çok iyi dublaj isteyen dublaja basıyor. Altyazı isteyen alt yazıya. Ustam elinize sağlık çoğu hata gitmiş android 7 de. Tek hata şuanlık bunu buldum Android: Ayarlarda özelleştirme menüsü...
- 3
- GuCLu
-
4.55%
-
-
- 3
- Zlfkr
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- GuCLu
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
myfranco » Sal May 26, 2020 8:11 pm
Ellerinize sağlık, her şey güzel ancak benim bir sorunum var. Bilgisayarda KODI üzerine, Mi Box S üzerinde hem KODI hem de apk olarak kurulu. IPTV kısmında IPTV 6 altında 3 tane Yeşilçam kanalı var. Birkaç gün önceye kadar bunlar açılırken, şu anda APK üzerinden açılmıyor. KODI üzerinde sorun yok am...
- 3
- myfranco
-
4.55%
-
-
- 3
- hoogar
-
4.55%
-
-
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
rsnckr » Cum Haz 05, 2020 8:04 pm
https://i.hizliresim.com/zF81Z1.jpg Uygulama cok güzel elinize sağlık. Bende philips tv de kullaniyorum. Ana menüye sekme olarak ekledim ve hatta En başa sabitledim. Burada resimler biraz ufak kaliyor. Netflik görünümü gibi biraz daha geniş yapabilirsek çok şık duracak. .. Birde olurmu bilmiyorum. ...
- 3
- rsnckr
-
4.55%