seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
- onur
- 4
- Teşekkür etti: 221 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti onur mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz • deşarj
- Değerlendirme: 4.55%
- deşarj
- 4
- Teşekkür etti: 553 kez
- İletişim:
İlaveten izlemeye başladıklarım çalışmamaya başladı dizinin 5. bölümüne geçtim hala 2.bölümünde takılı kaldı kaldığım yerden devam etmiyor.onur yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:03 amNereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti deşarj mesajı için:
- Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 1.52%
Samsung 55MU9000 Smart TV-1 Adet 90 lık sabit çanak-Mibox S 4K-Homatics Box R 4K
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Evet orada bir değişiklik yaptık, dizilerin %85 i bitince bölüm atlamalıydı. bakıp kontrol edelim tekrar sadece kodi değil mi?karagoz yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:00 pmİlaveten izlemeye başladıklarım çalışmamaya başladı dizinin 5. bölümüne geçtim hala 2.bölümünde takılı kaldı kaldığım yerden devam etmiyor.onur yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:03 amNereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- deşarj • Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 3.03%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- deşarj
- 4
- Teşekkür etti: 553 kez
- İletişim:
Ben kodi de kullanıyorum.Tv box da var ama eski olduğundan onda pek takip edemiyorum ayda yılda bir tv ye takıp kurulum yapmam gerekiyor.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti deşarj mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz
Samsung 55MU9000 Smart TV-1 Adet 90 lık sabit çanak-Mibox S 4K-Homatics Box R 4K
- Mersis
- 4
- Teşekkür etti: 153 kez
- İletişim:
%85 olayı iyi olmamış sanki.
Ben şimdi izlerken uykum geldi.
Film de %87 'de.
Kapatıp açınca o dizi, film izlenmiş olarak mı görülecek.
Kötü olmuş.
Ben şimdi izlerken uykum geldi.
Film de %87 'de.
Kapatıp açınca o dizi, film izlenmiş olarak mı görülecek.
Kötü olmuş.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Mersis mesajı için:
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Filmlerde hala %90 eskisi gibi sadece diziler için çünkü dizi bittiğinde arkada oynayan oyuncular vs uzun kalıyor.
- Mersis • Turan_Turkaz
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- Teşekkür etti: 10 kez
- İletişim:
@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ardafikret mesajı için:
- Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 1.52%
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa kodlama gerekiyor her bir site için, hemen linkini yazıp alınmıyor siteler. Bu hafta içinde eklenmiş olur diye tahmin ediyorum.ardafikret yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:45 pm@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
- ardafikret • Mersis • Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 4.55%
-
- 4
- Teşekkür etti: 10 kez
- İletişim:
Teşekkür ederiz sağolun.tengildet yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:49 pmevet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa kodlama gerekiyor her bir site için, hemen linkini yazıp alınmıyor siteler. Bu hafta içinde eklenmiş olur diye tahmin ediyorum.ardafikret yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:45 pm@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ardafikret mesajı için:
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Düzeltildi, bir sonraki güncellemede vereceğiz.
- deşarj • Turan_Turkaz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir